• 用药晚一步,起效来不及 2019-03-02
  • [新华网]重庆:深化投融资改革 促进企业去杠杆 2019-03-02
  • 他帖子里的明理,就是要人们放弃自己的利益,一切顺从别人的指挥棒转 2019-02-25
  • 运-20完成首次重装空投?为什么说这意义重大 2019-02-14
  • (两会受权发布)最高人民检察院检察长简历 2019-02-14
  • 习近平齐鲁之行的七个感人瞬间 2019-02-05
  • 全国首起公益诉讼调解结案案件:被告同意全部诉讼请求 2019-02-05
  • 大数据,贵在“融”和“用” 2019-01-20
  • 湖州市启动中小学生校外培训机构治理 2019-01-20
  • 牙生·司地克调研我市水资源管理保护工作 2019-01-12
  • 我看“支付宝回收垃圾”这件事不错,应该支持。[微笑][微笑] 首先是提高的回收效率,其次便于集中处理旧物品,防止污染有利。 2019-01-02
  • 楼市下半年或持续降温 房地产长效机制加速推进 2018-12-24
  • 人的本质的演变规律:从原始母系氏族社会的公有者经过父系氏族社会私有和公有双重所有者而演变为私有制阶级社会的私有者,然后经过现代社会公有和私有双重所有者... 2018-12-24
  • 《不起眼女主角培育法》宣布将推出剧场版动画 2018-12-14
  • 天气太热,警惕“冰箱病”,告诉你冰箱的正确使用方法! 2018-12-05
  • 分分彩软件手机版:Seeing the doctor 同步练习题

    来源:ruiwen  [  教育资讯中心   ]  责编:从大磊  |  侵权/违法举报

    分分彩软件手机版 www.xpmw.net

      1.下列各组单词中, 有一个单词画线部分的读音与其他三个单词画线部分的读音不同, 请选出,Seeing the doctor 单元验收。(7%)

      ( )1.A.tidy B.thin C.live D.give

      ( )2.A.baby B.wash C.late D.take

      ( )3.A.mommy B.problem C.above D.stop

      ( )4.A.instead B.head C.sweater D.pleased

      ( )5.A.round B.trousers C.touch D.house

      ( )6.A.garden B.farm C.start D.quarter

      ( )7.A.city B.cross C.carrot D.country

      Ⅱ.根据句意,完成下列不完整的单词。(6%)

      1.You'd better take more __ x __ re __ se.

      2.How many m __ n __ t __ s are there in an hour?

      3.You look very t __ r __ D.You must have a rest now.

      4.My father is working in the g __ rd__ n.

      5.I am going to read a book __ nst __ __ d of watching TV.

      6.What do you have to do r __ __ nd the house when you're at home?

      Ⅲ.根据句意, 用括号中所给单词的适当形式填空。(10%)

      1.Are you good at _____?(swim)

      2.There are some _____ in the basket. (tomato)

      3.What a _____ snow!(heavily)

      4.I think the _____ lesson is the easiest in the book. (one)

      5.Please pass _____ some salt, please. (I)

      6.Where do the _____ come from?(visit)

      7.If you want to be much _____, you must take more exercise. (healthy)

      8.Mr. Green put on his coat _____ and went out. (quick)

      9.There isn't _____ wrong with the watch. (something)

      10.I have a lot of work _____ today. (do)

      Ⅳ.英汉词组互译。(10%)

      1.照看……______ 2.出去散步_______

      3.感到疲倦_______ 4.在我们的花园里________

      5.去看病________ 6.instead of _________

      7.do the washing ______ 8.look over ________

      9.tidy the room _______ 10.take exercise ________

      Ⅴ. 选择填空。(16%)

      ( )1.Let's make it _____ earlier. OK?

      A.little B.a little C.few D. a few

      ( )2.He _____ to do the washing now.

      A.don't have B.doesn't have

      C.hasn't D. haven't

      ( )3.I don't feel very _____ today. I must go to see the doctor.

      A.nice B.good C.health D. well

      ( )4.This coat is _____ big. Can you show me another one?

      A.much B.too much C.much too D. more

      ( )5.They will go to the park if it _____ rain tomorrow.

      A.won't B.not C.doesn't D. don't

      ( )6._____ nice bird it is!

      A.What a B.What C.How a D. How

      ( )7.“Must I clean the room now?”“No, you _____.”

      A.may not B.mustn't

      C.won't D. needn't

      ( )8.Kate's short, _____?

      A.isn't she B.hasn't she

      C.doesn't she D. wasn't she

      ( )9.“Do you have to get up so early?”“Yes, I am afraid I_____.”

      A.do B.am C.have D. has

      ( )10.The Changjiang River is the third _____ river in the world (世界).

      A.long B.longer C.longest D. the longest

      ( )11.She often helps me _____ my English.

      A.to B.with C.for D. at

      ( )12.There _____ nothing much wrong with the baby.

      A.has B.have C.is D.are

      ( )13.I _____ to school because I was ill.

      A.won't go B.not go

      C.don't go D.didn't go

      ( )14.I hope I can finish the work _____ half an hour.

      A.after B.on C.at D.in

      ( )15.It's warm here. You'd better _____ your coat.

      A.take off B.take down

      C.take out D.take away

      ( )16.Mother is ill. I have to _____ her at home.

      A.look for B.look at

      C.look after D.look like

      Ⅵ.根据句意,选用所给的词语,并用其适当形式填空。(10%)

      not watch, rain not. . . until, tell, take, be, not come, have to, help, two hours ago

      1.There ____ many people in the doctor's waiting room yesterday.

      2.Mike, _____ TV now.

      3.They got here ______.

      4.My brother _____ to school because he was ill.

      5.They won't go there if it _____ tomorrow.

      6.Lucy _____ go home _____ she finished her work.

      7.We _____ stay at home yesterday because it rained heavily.

      8.If she _____ more exercise, Mrs. Brown will feel better.

      9.Mrs. Brown asked the doctor _____ her how to be thinner.

      10.Could you _____ me with the washing this afternoon?

      Ⅶ.根据中文,完成句子,每空一词,缩写词算一词。(16%)

      1.恐怕你吃得太多。

      _____ _____ you eat _____ _____ food.

      2.我代替他去了哪儿。

      I went there _____ _____ _____.

      3.昨天我妈妈不在家,我不得不照顾我的小弟弟,英语试题《Seeing the doctor 单元验收》。

      My mother wasn't _____ yesterday. I _____ _____ look after my little brother.

      4.你必须保持你的寝室干净整洁。

      You must _____ your room _____ and _____.

      5.昨天晚上直到十一点钟我才睡觉。

      I _____ _____ to bed _____ eleven o'clock last night.

      Ⅷ.补全对话,每空一词,缩写词算一词。(10%)

      A:Hello!26748926.

      B:Hello! May 1 to Ann,please?

      A:I'm afraid 2 . She isn't here at the 3 . Can I 4 a message?

      B:Yes, please. This is Kate here. Is 5 Mrs Read?

      A:Oh, hello, Kate. Yes, this is Ann's mother.

      B:Thank you very much 6 asking me to Ann's party on Sunday. I'm very 7 , but I can't come. My mother is ill. I 8 9 stay at home to look after her.

      A:I'm 10 to hear that. I hope your mother will be all right soon.

      B:Thank you. Goodbye.

      A:Goodbye.

      Ⅸ.阅读理解。(5%)阅读下面的短文,根据短文内容,选择正确答案。

      Joe had a shop. He worked five and a half days a week. His shop was closed at one o'clock on Thursday, and it was closed the whole(整个)day of Sunday. Saturdays were the busiest days.

      One Thursday a woman came into the shop at five minutes to one. “I'm sorry I'm late, ”she said. “but some people have just telephoned to say that they are going to come to dinner tonight, and I need some more meat. ”

      Joe only had one piece of good meat in the shop. He had sold all the others earlier in the day. He took the piece out and said to the woman, “This is 6.50 pounds(磅). ”

      “That piece is too small, ”the woman said. “Don't you have anything bigger?”

      “Joe went into the room behind his shop, opened the fridge, put the piece of meat into it, took it out again and closed the door of the fridge with a lot of noise(噪音). Then he brought the piece of meat back to the woman and said, “This is bigger and more expensive. It's 8.75 pounds. ”

      “Good, ”the woman said with a smile, “give me both of them, please. ”

      ( )1.Joe had _____.

      A.two pieces of meat B.a shop

      C.a pound D.two bags of rice

      ( )2.Joe didn't have to work on _____.

      A.Saturday afternoon and Saturday

      B.Friday afternoon and Saturday

      C.Thursday afternoon and Sunday

      D.Wednesday afternoon and Thursday

      ( )3.When did the woman get to the shop?

      A.At 1:05. B.At 5:01.

      C.At 12:05. D.At 12:55.

      ( )4.The woman wanted to buy more meat at that time because _____.

      A.the meat was cheaper

      B.she had forgotten to buy it earlier

      C.some people would have dinner in her house thatnight

      D.she was free then

      ( )5.How many pieces of good meat do you think the woman could buy?

      A.Two B.One C.Three D.Four.

      Ⅹ.完形填空。(10%)阅读下面短文,掌握其大意,然后从短文下面各小题所给的四个选项中选择一个最佳答案。

      Last summer, Jack and Jane went to 1 the town where they grew up. They left there ten years 2 .

      First, they went the 3 where Jane grew up. It didn't change(改变)very much. The house where she was born 4 still there. 5 neighbours(邻居)still lived next door. They were 6 to see Jane, and asked Jane to come in and 7 a cup of coffee. They 8 for a long time and Jane had a very good time there.

      Then they went to see the home place where Jack grew up. But it all changed. All the old houses that Jack 9 were gone and in their place were some new ones. He didn't know any of people 10 were living there.

      ( )1.A.look B.watch C.visit D.look at

      ( )2.A.before B.ago C.long D.later

      ( )3.A.village B.city C.school D.place

      ( )4.A.is B.was C.are D.were

      ( )5.A.The same B.Same C.Some new D.No

      ( )6.A.please B.pleased C.interesting D.sorry

      ( )7.A.eat B.have C.drank D.ate

      ( )8.A.told B.said C.spoke D.talked

      ( )9.A.forgot B.remembered

      C.knows D.had

      ( )10.A.where B.when C.who D.Why

      参 考 答 案

     ?、瘢?.A 2.B 3.C 4.D 5.C 6.D 7.A

     ?、颍?.exercise 2.minutes 3.tired 4.garden 5.instead 6.round

     ?、螅?.swimming 2.tomatoes 3.heavy 4.first 5.me 6.visitors7.healthier 8.quickly 9.anything 10.to do

     ?、簦?.look after/take care of 2.go out for a walk 3.feel tired 4.in our garden 5.go to see the/a doctor 6.代替…… 7.洗衣服 8.检查 9.整理房间 10.运动

     ?、酰?.B 2.B 3.D 4.C 5.C 6.A 7.D 8.A 9.A 10.C 11.B 12.C 13.D 14.D 15.A 16.C

     ?、觯?.were 2.don't watch 3.two hours ago 4.didn't come 5.rains 6.didn't,until 7.had to 8.takes 9.to tell 10.help

     ?、鳎?.I'm, afraid, too, much 2.instead, of, him 3.in, had, to 4.keep, clean, tidy 5.didn't, go, until

     ?、?.speak 2.not 3.moment 4.take 5.that 6.for 7.sorry 8.have 9.to 10.Sorry

     ?、?.B 2.C 3.D 4.C 5.B

     ?、?.C 2.B 3.D 4.B 5.A 6.B 7.B 8.D 9.B 10.C

    本文来源://www.xpmw.net/wrrview/shiti/1862772.html

    上一篇:《第一单元》同步达纲练习题 下一篇:第七章整式的运算练习题

    最新文章

  • 本文相关:
  • 荀子·天论阅读练习题及答案
  • 《宋史列传第二百三十四》的阅读
  • 巢谷传的阅读练习题及翻译
  • 《史记淮阴侯列传》的阅读练习题
  • 《自行车后座上的婚礼》阅读练习
  • 《隋书于仲文传》的阅读练习题及
  • 《五朝名臣言行录》的阅读练习题
  • 宋必达传的阅读练习题及翻译
  • 《汉书游侠传第六十二》的阅读练
  • 《老人、孩子和羊》阅读练习题
  • 《中国文化的天人合一思想》练习
  • 《宋史》阅读练习题
  • 《飞翔的翅膀》的阅读练习题
  • 《乡村铁质》阅读练习题
  • 《鸽子哀歌》的阅读练习题及答案
  • 《一颗图钉》阅读练习题和答案
  • 苏沧?!短焯谩返脑亩亮废疤饧按?/a>
  • 《诸葛孔明》的阅读练习题答案及
  • 《三国志·孟光传》阅读练习题及
  • 《隋书卷七十四列传三十九酷吏传
  • 《隋书卷七十四列传三十九酷吏传
  • 明谢黄《后鉴陆》卷阅读练习题及
  • 《梅》的阅读练习题及翻译
  • 荀子·天论阅读练习题及答案
  • 《宋史列传第二百三十四》的阅读
  • 巢谷传的阅读练习题及翻译
  • 《史记淮阴侯列传》的阅读练习题
  • 《自行车后座上的婚礼》阅读练习
  • C语言程序设计的试题及答案
  • 高中语文趣味文学知识竞赛试题
  • 佛山市中考英语作文试题及范文
  • 小学一年级语文上册复习试题
  • 计算机NIT应用基础试题
  • 公卫执业助理医师考前冲刺试题及
  • 初一语文《在山的那边》试题
  • 二级注册结构工程师《砌体结构》
  • 小学一年级上册语文期末训练试题
  • 小学生多位数的认识练习
  • 广州英语中考作文真题及范文
  • 2017年人力资源管理师考试试题
  • 分分彩软件手机版 www.xpmw.net true //www.xpmw.net/wrrview/shiti/1862772.html report 10530 为您提供全方面的Seeing the doctor 同步练习题相关信息,根据用户需求提供Seeing the doctor 同步练习题最新最全信息,解决用户的Seeing the doctor 同步练习题需求,  1.下列各组单词中,有一个单词画线部分的读音与其他三个单词画线部分的读音不同,请选出,Seeingthedoctor单元验收。(7%)  ()1.A.tidyB.thinC.liveD.give  ()2.A.babyB.washC.lateD.take  ()3.A...
    • 猜你喜欢
      教育资格教育大全EDU资格考试考试高考考试EDU教育考试教育|教育|天文|地球科学|物理|农业|生物|社会学|培训|数学|科学技术|环境学|心理学|职业教育|升学入学|化学|外语学习|医学|语文|纺织|建筑学|出国留学教育科学艺术文学地球科学化学环境科学建筑学科技留学农业培训社会学生物升学数学天文学外语物理心理学医学语文职业教育美术书法外国文学戏剧中国文学教育/科学高考菁菁校园人文学科理工学科外语学习辅助考研/考证公务员留学/出国 考试 作业作业2作业3幼儿教育幼儿读物少儿英语唐诗宋词育儿理论经验育儿知识家庭教育小升初学科竞赛其它课程小学教育初中教育中考科学学科竞赛其它课程高中教育学科竞赛其它课程职业教育中职中专职高对口职业技术培训其他成人教育成人考试电大自考专升本远程、网络教育高等教育理学工学经济学管理学文学哲学历史学法学教育学农业医学军事艺术研究生入学考试院校资料其它人文社科法律资料军事/政治广告/传媒设计/艺术教育学/心理学社会学文化/宗教哲学/历史文学研究经管营销人力资源管理财务管理生产/经营管理企业管理公共/行政管理销售/营销金融/投资经济/市场工程科技信息与通信电子/电路建筑/土木城乡/园林规划环境/食品科学电力/水利交通运输能源/化工机械/仪表冶金/矿山/地质纺织/轻工业材料科学兵器/核科学IT/计算机互联网电脑基础知识软件及应用硬件及网络自然科学数学物理化学生物学天文/地理医药卫生临床医学基础医学预防医学中医中药药学农林牧渔农学林学畜牧兽医水产渔业求职/职场简历封面/模板求职/面试职业规划自我管理与提升计划/解决方案学习计划工作计划解决方案商业计划营销/活动策划总结/汇报学习总结实习总结工作总结/汇报党团工作入党/转正申请思想汇报/心得体会党团建设工作范文制度/规范演讲/主持行政公文表格/模板合同协议书信模板表格类模板饮食游戏体育/运动音乐旅游购物娱乐时尚美容化妆影视/动漫保健养生随笔幽默滑稽语文一年级语文二年级语文三年级语文四年级语文五年级语文六年级语文数学一年级数学二年级数学三年级数学四年级数学五年级数学六年级数学英语一年级英语二年级英语三年级英语四年级英语五年级英语六年级英语一年级其它课程二年级其它课程三年级其它课程四年级其它课程五年级其它课程六年级其它课程小学作文语文初一语文初二语文初三语文数学初一数学初二数学初三数学英语初一英语初二英语初三英语政史地初一政史地初二政史地初三政史地理化生初一理化生初二理化生初三理化生初中作文语文高一语文高二语文高三语文数学高一数学高二数学高三数学英语高一英语高二英语高三英语政史地高一政史地高二政史地高三政史地理化生高一理化生高二理化生高三理化生高中作文高考外语学习英语考试英语学习日语学习法语学习韩语学习其它语言学习资格考试/认证IT认证公务员考试司法考试财会/金融考试从业资格考试交规考试其它考试教学研究教学案例/设计教学计划教学反思/汇报PPT模板商务科技简洁抽象艺术创意可爱清新节日庆典卡通动漫自然景观动物植物中国风国外设计风格动态背景图表模板其它模板PPT制作技巧图片/文字技巧动画/交互技巧音频/视频技巧其它技巧笔试社交礼仪其它其它其它其它调查/报告法律文书调解书判决书起诉状辩护词家居家电社会民生 文库教育文档幼儿教育小学教育初中教育高中教育高等教育教学研究外语学习资格考试/认证成人教育职业教育IT/计算机经管营销医药卫生自然科学农林牧渔人文社科工程科技PPT模板PPT制作技巧求职/职场计划/解决方案总结/汇报党团工作工作范文表格/模板法律文书饮食游戏体育/运动音乐旅游购物娱乐时尚美容化妆家具家电社会民生影视/动漫保健养生随笔摄影摄像幽默滑稽 小学作文初中作文高中作文话题作文考试作文单元作文作文素材儿童教育 教学设计文库22 34 56 78 910 1112 1314 15文库2文库作文总结建筑资料库考研14综合范文 教学方法综合教案英语学习学习中心教育资讯1教育资讯1 考试 课题研究课件下载考试试卷留学类日记语文教学资源托福知道 教育论文教育生活学习方法模拟考教育教育资讯1英语作文 日常工作资源公务员考试简笔画考试作文问答 资讯综合学习学习考试学习方法学习问答外语学习资格考试职场学习交流高考清华大学复旦大学毕业季厦门大学浙江大学武汉大学作文南京大学五道口职业技术学校翻译韩语英语英文名日语英语翻译教师资格证智联招聘前程无忧语文日记数学读后感读书笔记
    • 用药晚一步,起效来不及 2019-03-02
    • [新华网]重庆:深化投融资改革 促进企业去杠杆 2019-03-02
    • 他帖子里的明理,就是要人们放弃自己的利益,一切顺从别人的指挥棒转 2019-02-25
    • 运-20完成首次重装空投?为什么说这意义重大 2019-02-14
    • (两会受权发布)最高人民检察院检察长简历 2019-02-14
    • 习近平齐鲁之行的七个感人瞬间 2019-02-05
    • 全国首起公益诉讼调解结案案件:被告同意全部诉讼请求 2019-02-05
    • 大数据,贵在“融”和“用” 2019-01-20
    • 湖州市启动中小学生校外培训机构治理 2019-01-20
    • 牙生·司地克调研我市水资源管理保护工作 2019-01-12
    • 我看“支付宝回收垃圾”这件事不错,应该支持。[微笑][微笑] 首先是提高的回收效率,其次便于集中处理旧物品,防止污染有利。 2019-01-02
    • 楼市下半年或持续降温 房地产长效机制加速推进 2018-12-24
    • 人的本质的演变规律:从原始母系氏族社会的公有者经过父系氏族社会私有和公有双重所有者而演变为私有制阶级社会的私有者,然后经过现代社会公有和私有双重所有者... 2018-12-24
    • 《不起眼女主角培育法》宣布将推出剧场版动画 2018-12-14
    • 天气太热,警惕“冰箱病”,告诉你冰箱的正确使用方法! 2018-12-05