• 国内成品油价“五连涨”几无悬念 2019-04-25
  • 湖州市残疾人联合会第七次代表大会开幕 2019-04-20
  • 备战假日旅游,你有ROCK吗? 2019-04-20
  • 广东院士联合会:“新起点”开启助力广东创新驱动发展“新征程” 2019-04-15
  • 绝杀!凯恩独中两元,英格兰2 2019-04-15
  • “她可能是张爱玲以后最好的中文写作者” 2019-04-11
  • 2018央视春晚提供4K超高清点播 2019-04-07
  • 中国共产党党和国家机关基层组织工作条例 2019-04-07
  • 人民日报评论员:毫不动摇把党建设得更加坚强有力 2019-04-03
  • “共抓大保护、不搞大开发”思想的深刻内涵及其重大意义 2019-04-03
  • 解决争端根本办法是建立机制 而不是利用社会舆论取得某种优势(原创首发) 2019-03-25
  • 用药晚一步,起效来不及 2019-03-02
  • [新华网]重庆:深化投融资改革 促进企业去杠杆 2019-03-02
  • 他帖子里的明理,就是要人们放弃自己的利益,一切顺从别人的指挥棒转 2019-02-25
  • 运-20完成首次重装空投?为什么说这意义重大 2019-02-14
  • 11选5彩票倍投技巧:2017年湖北武汉中考真题英语

    来源:互联网 由 鲲鹏超越 贡献 责任编辑:王小亮  

    分分彩软件手机版 www.xpmw.net 2017年湖北省武汉市中考真题英语

    一、听力测试(略)

    二、选择填空(共15小题,每小题1分,满分15分)

    从题中所给的A、B、C和D四个选项中,选出一个最佳选项。

    26. —Do you think I could borrow your pencil?

    —________.

    A. Yes,you may borrow

    B. Yes,you could

    C. Yes,go on

    D. Yes,help yourself

    解析:考查常用日常交际用语。句意:——我可以借你的铅笔吗?——是的,请自便. 根据题干Do you think I could borrow your pencil?——我可以借你的铅笔吗?可知如果是肯定回答,可以用Yes,you may,或Yes,you can. could在答语中常用can来代替. go on继续,help yourself请自便,结合选项,故选D。

    答案:D

    27. —How is everything going?

    —_________.

    A. Everything is finished

    B. Nothing has been done

    C. Not so bad,you know

    D. Not doing wrong,you see

    解析:考查常用日常交际用语。句意:——事情进展的怎么样?——不错,你知道。Everything is finished所有的事都完成了;Nothing has been done,什么也没做;Not so bad,you know不错,你知道. Not doing wrong,you see没做错。根据题干How is everything going?事情进展的怎么样?可知应说不错。故选C。

    答案:C

    28. —I had a really good weekend at my aunt's.

    —______.

    A. Oh,that's very nice of you

    B. Congratulations

    C. It's a pleasure

    D. Oh,I'm glad to hear that

    解析:考查常用日常交际用语。句意:——我在姨妈家度过了一个愉快的周末?!?,听到这个消息我很高兴。Oh,that's very nice of you哦,你真是太好了;Congratulations祝贺;It's a pleasure不用客气;Oh,I'm glad to hear that哦,听到这个消息我很高兴。根据题干I had a really good weekend at my aunt's. 我在姨妈家度过了一个愉快的周末??芍λ蹬?,听到这个消息我很高兴。故选D。

    答案:D

    29. I football quite well,but I haven't had time to play since the new year.

    A. will play

    B. have played

    C. played

    D. play

    解析:表达的是客观事实用一般现在时,主语I,故play,故答案是D。

    答案:D

    30. —Linda is not coming for the party tonight.

    —But she ______.

    A. promises

    B. promised

    C. will promise

    D. had promised

    解析:结合Linda is not coming for the party tonight和下文可知动作发生在过去,故用一般过去时,故答案是B。

    答案:B

    31. —How are you today?

    —Oh,I _________ as ill as I do now for a long time.

    A. didn't feel

    B. wasn't feeling

    C. don't feel

    D. haven't felt

    解析:结合可知动作发生在过去,持续了一段时间,故用现在完成时have/has+过去分词,故答案是D。

    答案:D

    32. —I don't like reading watching TV. what about you?

    —I don't like reading all day, _________ I like watching TV news.

    A. and; or

    B. and; and

    C. or; and

    D. or; but

    解析:考查连词辨析。句意:——我不喜欢读书或者看电视。你呢?——我不喜欢整天读书,但是我喜欢看电视新闻。and和;or或者;but但是,表示转折。根据题干I don't like reading all day. I like watching TV news.可知第一空说的是我不喜欢读书或者看电视;第二空表示转折,所以用but但是。

    答案:D

    33. Even though we're in difficult times,we need to keep hope .

    A. real

    B. alive

    C. fresh

    D. close

    解析:考查形容词词义辨析。句意:即使我们处在困难时期,我们仍然需要保持希望不灭。real真的;alive活着的;fresh新鲜的;close紧密的。根据题干Even though we're in difficult times,即使我们处在困难时期,可知应说我们仍然需要保持希望不灭。故选B。

    答案:B

    34. —Dad,I'll be in the final singing competition tomorrow.

    —Be careful not to get a sore throat and _________ your voice.

    A. lose

    B. raise

    C. drop

    D. break

    解析:考查动词词义辨析。句意:——爸爸,明天我要参加歌唱总决赛?!⌒谋鹑煤砹炊媚闶?。lose失去;raise提高,上升;drop下降;break打破。根据题干Dad,I'll be in the final singing competition tomorrow. 爸爸,明天我要参加歌唱总决赛??芍λ敌⌒谋鹑煤砹炊媚闶?。故选A。

    答案:A

    35. —Have you got the results of the exam?

    —No. All we _________ do now is to wait.

    A. must

    B. can

    C. may

    D. could

    解析:考查情态动词。句意:——你有考试的结果吗?——不,我们现在能做的就是等待. must表示必须;can能;may可以,表示请求;could能够,指过去时间。根据题干Have you got the results of the exam?你有考试的结果吗?可知应是说我们现在能做的就是等待。故选B。

    答案:B

    36. —I wonder if you've made a decision on the project,Eric.

    —Not yet. I can't make it until I have first—hand _________ on prices.

    A. news

    B. knowledge

    C. information

    D. education

    解析:考查名词词义辨析。句意\我想知道在这个项目上你是否作出了决定,Eric?——还没有。我只有掌握了关于价格方面的第一手信息才能作出决定。\新闻。knowledge知识。information信息。education教育。根据第一句——I wonder if you've made a decision on the project,Eric. ——我想知道在这个项目上你是否作出了决定,Eric。和回答Not yet.还没有??芍湟庥ξ抑挥姓莆樟斯赜诩鄹穹矫娴牡谝皇中畔⒉拍茏鞒鼍龆?。只有C选项符合题意。故选C。

    答案:C

    37. I didn't mean to trouble Curry yesterday. It was pouring with rain so I his offer of a lift.

    A. refused

    B. received

    C. allowed

    D. accepted

    解析:考查动词词义辨析。句意:我昨天没打算麻烦Curry的。因为下大雨,所以我接受了让他送我一程。refused拒绝;received收到;allowed允许;accepted接受。根据题干1didn't mean to trouble Curry yesterday. It was pouring with rain. 我昨天没打算麻烦Curry的。因为下大雨,可知应说所以我接受了让他送我一程。故选D。

    答案:D

    38. My elder brother my wet sports shoes and made me sit by the fire.

    A. took off

    B. kicked off

    C. carried out

    D. put out

    解析:考查动词短语。句意\我的哥哥脱掉了我的湿的运动鞋,让我坐在炉火旁。\脱掉。kicked off踢开。carried out进行,执行。put out扑灭。根据题干后半句made me sit by the fire让我坐在炉火旁??赏浦鞍刖湟馑嘉业母绺缤训袅宋业氖脑硕?。结合选项只有A符合题意。故选A。

    答案:A

    39. —The frozen yogurt tastes like ice cream but has of the fat.

    —It suits me fine. I'm on a diet.

    A. none

    B. neither

    C. any

    D. some

    解析:A表示没有;B表示两者都不;C表示任何;D表示一些. 由答语\我正在节食\可判断此句句意为但它没有脂肪,选A。

    答案:A

    40. —I'd like to know for the party.

    —I have no idea.

    A. why did she buy so little food

    B. what she has prepared

    C. whether will she dance

    D. when is she leaving

    解析:根据I'd like to know ?再结合选项,可知I'd like to know后面是跟一个宾语从句,宾语从句中应该用陈述语序,即主语+谓语,所以排除B,C、D。这里选项A是陈述句语序,符合要求。故?。築。

    答案:B

    三、完形填空(15分)

    阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

    On 28 of March Richard Byrd stood outside the small house. He shook hands with the men who were leaving. They were heading back to the main camp on the coast of Antarctica (南极洲).

    He would 41 to work at the base camp.

    \,\ 42 ,\(燃料) in the tiny house. He felt sure 43 would go wrong.

    But something did go wrong. Byrd was burning the fuel for 44 . But the fumes (有毒气体)were not leaving the house. Slowly he was being poisoned(中毒). On May 31 he broke down.

    When he came to,he made himself into his sleeping bag. Three days later he 45 it was a Sunday. The men would be 46 his radio message. Byrd moved hard out of bed and 47 the call. He didn't want the men to know how 48 he was. It was too dangerous for them to come to save him.

    By will—power alone,Byrd managed to stay alive. He was so 49 that he could hardly walk. But he forced himself to do the basics. He 50 food and made myself eat. He took 51 of weather and sent radio messages. But by late June,the men 52 that something was wrong. Most of the time,Byrd's messages made no sense.

    On August 11Demas and two others reached the base camp. They 53 recognized (认出)Byrd. He was very thin and looked terrible. Byrd 54 them and then fell to the ground. The men had arrived in time. After two months of care,Byrd's good 55 returned. He and his men worked together again.

    41.

    A. regret

    B. leave

    C. agree

    D. stay

    42.

    A. free

    B. fine

    C. lonely

    D. nervous

    43.

    A. something

    B. everything

    C. anything

    D. nothing

    44.

    A. heat

    B. light

    C. safety

    D. food

    45.

    A. hoped

    B. imagined

    C. learnt

    D. realized

    46.

    A. expecting

    B. sending

    C. leaving

    D. testing

    47.

    A. returned

    B. made

    C. took

    D. missed

    48.

    A. brave

    B. sorry

    C. sick

    D. calm

    49.

    A. hungry

    B. weak

    C. tired

    D. cold

    50.

    A. cooked

    B. served

    C. tasted

    D. stored

    51.

    A. photos

    B. notes

    C. reports

    D. lessons

    52.

    A. heard

    B. complained

    C. guessed

    D. discovered

    53.

    A. never

    B. even

    C. hardly

    D. almost

    54.

    A. greeted

    B. stopped

    C. thanked

    D. visited

    55.

    A. luck

    B. memory

    C. dream

    D. health

    解析:41.考查动词。A表示遗憾;B表示离开;C表示同意;D表示留下。由I don't like leaving you here alone可知此处表示他会留下来在营地工作,选D。

    42.考查形容词。A表示自由的;B表示好的;C表示孤单的;D表示紧张的。由He was looking forward to the challenge of spending the winter at the base camp可知此处表示我会好好的,选B。

    43.考查不定代词。A表示某事物;B表示一切事物;C表示任何事物; D表示没有事物。由But something did go wrong可推测此处表示他感觉肯定不会有什么问题,选D。

    44.考查名词。A表示热量;B表示光; C表示安全;D表示食物。由天气是冬天可知,此处表示的是Byrd燃烧燃料来取暖,选A。

    45.考查动词。A表示希望;B表示想象;C表示学习;D表示意识到. 由The men would be 46 his radio message. Byrd moved hard out of bed and (47)the call…可知此处表示的是三天后他意识到这是星期天了,选D。

    46.考查动词。A表示期待;B表示发送;C表示离开;D表示测试. 由Byrd moved hard out of bed and 47 the call可知此处表示那些人会期待着他的无线电电报,选A。

    47.考查动词。A表示回来;B表示做,让;C表示带走,乘坐;D表示想念,错过. make the call表示打电话,选B。

    48.考查形容词。A表示勇敢的;B表示抱歉的;C表示生病的;D表示冷静的. 由It was too dangerous for them to come to save him可知此处表示他不想让那些人知道他病得多么严重,选C。

    49.考查形容词。A表示饿的;B表示虚弱的;C表示累的;D表示冷的. 由he could hardly walk可知此处表示他是如此的虚弱,选B。

    50.考查动词。A表示做饭;B表示服务;C表示尝;D表示贮藏. 由made myself eat可知此处表示他自己做饭,选A。

    51.考查名词。A表示照片;B表示笔记;C表示报告;D表示课程. take notes of表示对……作记录,由 He would be recording the weather可知此处表示他对天气做了记录,选B。

    52.考查动词。A表示听见;B表示抱怨;C表示猜想;D表示发现。由Most of the time,Byrd's messages made no sense可知此处表示那些人猜想应该出了什么问题,选C。

    53.考查副词。A表示从不;B表示甚至;C表示几乎不;D表示几乎。由He was very thin and looked terrible可知此处表示他们几乎认不出Byrd了,选C。

    54.考查动词。A表示问候;B表示停止;C表示感谢;D表示拜访。结合语境可知此处表示Byrd问候了他们一下然后就倒在了地上,选A。

    55.考查名词。A表示幸运;B表示记忆;C表示梦想;D表示健康。由He and his men worked together again可知此处表示Byrd又恢复了建康,选D。

    答案:41. D 42. B 43. D 44. A 45. D 46. A 47. B 48. C 49. B 50. A 51. B 52. C 53. C 54. A 55. D

    四、阅读理解(满分30分)

    A

    56. We may get the advertisement above ____________.

    A. on television

    B. in kid's' cartoons

    C. in the Go Wild newspaper

    D. in Primary times

    57. In the material,\ on the bag most probably refers to ____________.

    A. a garden bird food

    B. a kind of bird

    C. a bird program

    D. a bird website

    58. The activities have something to do with ____________.

    A. a free tour of Bird World

    B. a fab family prize

    C. tickets to the Westland

    D. fun—filled schooling

    59. The advertisement offers information mainly to____________.

    A. teachers

    B. small kids

    C. parents

    D. gardeners

    60. From the material. we can learn that____________.

    A. the kids have to feed the birds in the Westland

    B. the activities last from October 25 to November 2

    C. the kids are not allowed to turn on their screens in October

    D. a free child's tour of St James' Park is not included in the prize.

    解析:56.细节理解题。根据图片中最上方的内容October half term issue Primary times可知这个广告应该发布在Primary times的一则广告。故选D。

    57.细节理解题。根据图片Peckish下面的内容garden bird food,可知Peckish是一种鸟食。故选A。

    58.细节理解题。根据图片方框中的内容winning a fab family prize,可知这里应该说的是a fab family prize,该活动与此有关。故选B。

    59.细节理解题。根据图片中Get your kids to turn off the screens,可知让你的孩子关掉屏幕,可知这篇广告应该是对父母来说的。故选C。

    60.细节理解题。根据图片中最下方的内容activities 25 October to2 November,可知活动时间是October 25到November 2,故选B。

    答案:56. D 57. A 58. B 59. C 60. B

    B

    One morning while Officer Vogel was on his coffee break in a restaurant,a man ran in a yelled. \ A little kid is driving a car down the street!\

    He ran out at once and saw a car going slowly——about 25 miles an hour——but it was going very straight. He jumped into his police car and followed it. When the car was stopped,Officer Vogel looked inside. The driver was a little boy. His name was Rocco Morabiro and was 5. In the back seat was his two—year—old sister. Both children went crying.

    \ the boy cried. \

    \:\?\

    Rocco said. \,Rocco saw the keys on top of the refrigerator. He climbed on a chair,and took the keys.

    Rocco got into the car and started the engine (引擎). When Rocco's sister heard the engine she ran to the car and cried. She wanted to go with him.

    It was 7a. m. ———rush hour———so there was much traffic. Rocco drove one mile in heavy traffic. Then Officer Vogel stopped him.

    Newspapers and TV stations heard about Rocco,and a lot of reporters went to his house. A reporter asked Rocco,\?\

    \,\,smiling.

    61. Rocco's car was not going straight because of__________.

    A. the heavy traffic

    B. his little sister

    C. his driving skills

    D. officer Vogel

    62. The little sister's going with Rocco showed that__________.

    A. she was afraid the would have no one to play with

    B. she didn't want to wake her mother up

    C. she wanted to look for her father

    D. she wanted to drive the car too

    63. The officer asked Rocco to stay with him in order that __________.

    A. other cars would go much faster

    B. he would drive them home

    C. Rocco would not cause any accident

    D. Rocco's sister would not feel alone

    64. Rocco and his sister were taken to the police station to__________.

    A. have a good breakfast

    B. learn some traffic rules

    C. answer the policeman's questions

    D. wail for their mother and deal with the matter

    65. According to the reporters. Rocco's driving was __________.

    A. unbelievable

    B. disappointing

    C. reasonable

    D. dangerous.

    解析:61.细节推理题。根据第一行句子\ A little kid is driving a car down the street!\警官!一个小孩在街上开着一辆车!\和第三行句子When the car was stopped,Officer Vogel looked inside. The driver was a little boy. 当车停了下来,Vogel警官向里面看了看,司机是一个小男孩. 可推知Rocco的车没走直线是因为他的驾驶技能。故选C。

    62.细节理解题。根据倒数第三段句子When Rocco's sister heard the engine she ran to the car and cried. She wanted to go with him. 可知她害怕没有人可以和她一起玩. 故选A。

    63.细节理解题。根据倒数第二段句子It was 7 a. m. ———rush hour———so there was much traffic. Rocco drove one mile in heavy traffic. Then Officer Vogel stopped him. 早上7点,上下班高峰时间,所以交通很拥挤,Rocco在拥挤的交通中行驶了一英里. 然后沃格尔警官拦住了他. 可知为了Rocco不会造成任何事故. 故选C。

    2017年武汉市中考英语试题及答案(标准word版)_图文

    2017年武汉市中考英语试题及答案(标准word版)_初三英语_英语_初中教育_教育专区。2017年武汉市中考英语试题及答案,标准整洁word版,A4纸排版,下载即用 ...

    2017年武汉市中考英语试题及答案_图文

    2017年武汉市中考英语试题及答案 - 2017 年武汉市初中毕业生学业考试英语试卷 第 I 卷(选择题共 85 分) 第一部分听力部分 一、听力测试(共三节) 第一节(共...

    湖北省武汉市2017年中考英语试题及答案(word版)_图...

    2017年武汉市中考英语试题及答案(word版)_图文

    2017年湖北省武汉市中考英语试题及参考答案(word解...

    2017年武汉市中考英语试题及答案(word版)

    2017年武汉市中考英语试题及答案(word版) - 2017 年武汉市中考真题 2017 武汉市初中毕业生学业考试 三、完形填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) On...

    【真题】2017年湖北省武汉市中考英语试卷与 解析_...

    【真题】2017年湖北省武汉市中考英语试卷与 解析 - 2017 年湖北省武汉市中考英语试卷 一、听力测试(共三节)第一节(満分 4 分)听下面 4 个问题.每个问题后...

    2017 年武汉市中考英语试题及答案(原卷版)_图文

    湖北省咸宁市2017年中考英语真题试题(含答案)

    湖北省咸宁市2017年中考英语真题试题(含答案) - 湖北省成宁市 2017 年初中毕业生学业考试 英语试卷 一、情景交际 最佳选项。 1. A. You are welcome. B. ...

    2017年湖北省恩施州中考英语试卷及解析

    2017年湖北省恩施州中考英语试卷及解析 - 2017 年湖北省恩施州中考英语试卷 第一部分 听力测试 一、情景反应 根据你所听到的句子,从 A、B、C 三个选项 中选...

    2017年浙江省舟山、嘉兴市中考科学试卷

    2017年浙江省舟山、嘉兴市中考科学试卷 - 高三考试,高考,高考模拟试卷,高考真题... 2017年浙江省舟山、嘉兴市中考科学试卷_中考_初中教育_教育专区。高三考试,高考,...

    2017年辽宁省沈阳市中考地理试卷

    2017年辽宁省沈阳市中考地理试卷 - 高三考试,高考,高考模拟试卷,高考真题... 2017年辽宁省沈阳市中考地理试卷_中考_初中教育_教育专区。高三考试,高考,高考模拟试卷,...

    2017年浙江省衢州市中考科学试卷

    2017年浙江省衢州市中考科学试卷 - 初三考试,中考,中考模拟试卷,中考真题... 2017年浙江省衢州市中考科学试卷_中考_初中教育_教育专区。初三考试,中考,中考模拟试卷,...

  • 与《2017年湖北武汉中考真题英语》相关:
  • 2017年最新中考英语词汇表
  • 2016年河南中考英语命题要求
  • 2010年浙江省杭州市中考英语试题
  • 2017年浙江传媒学院话语与传播研究中心440新闻
  • 2016-2017年浙江省宁波市诺丁汉大学附中高二
  • 2016-2017年浙江省湖州市高二(下)期中数学
  • 四川大学汇编语言程序设计2016年_2017年期末
  • 2011年浙江省金华市中考英语试题
  • 2009年浙江省宁波市中考英语试题
  • 2011年浙江省高中学生化学竞赛预赛试题
  • 本站网站首页首页教育资格全部考试考试首页首页考试首页职业资格考试最近更新儿童教育综合综合文库22文库2文库作文总结建筑资料库考研建筑专业资料考试首页范文大全公务员考试首页英语首页首页教案模拟考考试pclist爱学首页日记语文古诗赏析教育教育资讯1高考资讯教育头条幼教育儿知识库教育职场育儿留学教育高考公务员考研考试教育资讯1问答教育索引资讯综合学习网站地图学习考试学习方法首页14托福知道备考心经冲刺宝典机经真题名师点睛托??纬?/a>雅思GREGMATSAT留学首页首页作文
    免责声明 - 关于我们 - 联系我们 - 广告联系 - 友情链接 - 分分彩软件手机版 - 分分彩软件手机版
    Copyright © 2017 分分彩软件手机版 www.xpmw.net All Rights Reserved
  • 国内成品油价“五连涨”几无悬念 2019-04-25
  • 湖州市残疾人联合会第七次代表大会开幕 2019-04-20
  • 备战假日旅游,你有ROCK吗? 2019-04-20
  • 广东院士联合会:“新起点”开启助力广东创新驱动发展“新征程” 2019-04-15
  • 绝杀!凯恩独中两元,英格兰2 2019-04-15
  • “她可能是张爱玲以后最好的中文写作者” 2019-04-11
  • 2018央视春晚提供4K超高清点播 2019-04-07
  • 中国共产党党和国家机关基层组织工作条例 2019-04-07
  • 人民日报评论员:毫不动摇把党建设得更加坚强有力 2019-04-03
  • “共抓大保护、不搞大开发”思想的深刻内涵及其重大意义 2019-04-03
  • 解决争端根本办法是建立机制 而不是利用社会舆论取得某种优势(原创首发) 2019-03-25
  • 用药晚一步,起效来不及 2019-03-02
  • [新华网]重庆:深化投融资改革 促进企业去杠杆 2019-03-02
  • 他帖子里的明理,就是要人们放弃自己的利益,一切顺从别人的指挥棒转 2019-02-25
  • 运-20完成首次重装空投?为什么说这意义重大 2019-02-14